Een kijkje in de keuken bij Smaakheld Danielle

Elke maand nemen we een kijkje in de keuken bij Smaakhelden. Onze eigen Smaakhelden laten zien wat zij doen om ervoor te zorgen dat er elke dag mooie producten en gerechten bij jou in de keuken staan. Deze maand gaan we in gesprek met Danielle. 

 

Wat doe je bij Smaakhelden?

Ik ben een manusje-van-alles. Ik ben ooit begonnen als kok bij Cello in Haren. Helaas ben ik toen afgekeurd door mijn schouder. Inmiddels werk ik alweer 7 jaar in de keuken bij Smaakhelden. Ik zorg ervoor dat klanten hun bestellingen doen. En intern doe ik alle bestellingen, maak ik de roosters, onderhoud ik contact met klanten en leveranciers. Daarnaast ben ik de applicatie beheerder voor diverse systemen die we gebruiken. 

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het werk is heel divers. Je bent van alles te doen. Het is nooit saai en je bent altijd in contact met bewoners en medewerkers. 

Waar kun je jouw 's nachts voor wakker maken? 

Sushi

Welke tip heb jij voor bewoners en medewerkers van Cello? 

Ik zou zeker eens een bestelling plaatsen bij Smaakhelden. Scroll gewoon eens door de website. Het werkt heel makkelijk en je kunt alles in 1x binnen laten komen. 

Wat is jouw ideale kerstmenu? 

Ik ben een echte bourgondiƫr. Mijn ideale kerstmenu bestaat uit een voor- hoofd en nagerecht. Ik start dan graag met een carpaccio. Daarna een lekker stuk entrecote met een frisse salade en champignonsaus. Als nagerecht zou ik een bavarois maken met vers fruit en slagroom.

 

Een kijkje in de keuken... bij Smaakheld Danielle