Over Smaakhelden

Waarom

Onze missie is gezond en lekker eten voor iedereen. Want met een gezonde maaltijd voel je je de hele dag energiek en fit. Onze maaltijden zijn voor iedereen toegankelijk, gezond, gemakkelijk, betaalbaar en altijd vers.

Hoe

In onze keuken koken we zonder pannen. We bereiden het eten op een speciale manier. Dit noemen we ‘sous-vide’ en juist dát maakt de maaltijden zo gezond en lekker!

Ons team met professionals blijft innoveren en denkt graag mee over gezonde en speciale recepten, productinnovatie en nieuwe manieren van bereiden.

Wat

Gezond eten bestaat uit heel veel componenten. Daarom bestaat ons assortiment naast de sous-vide maaltijden ook uit voor- en nagerechten, koel- en diepvriesproducten.
 
Cliënten en zorgteams kunnen alles makkelijk via onze website bestellen. Door onze ervaring en logistieke ontwikkelingen de afgelopen jaren, is het nu ook mogelijk voor bedrijven en particulieren om gebruik te maken van onze diensten.

Certificering

Smaakhelden is trots op het feit dat:
 
De productiekeuken van Cello ‘Smaakhelden’ ISO 22000:2005 gecertificeerd is.
Geregistreerd onder het nummer: 10594096.
 
Het certificaat is afgegeven door: Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA)
Met deze certificering voldoet de keuken aan de gestelde kwaliteitseisen voedselveiligheid managementsysteem. Dit systeem is van toepassing op de productie van onder andere sous-vide maaltijdcomponenten, evenals het transporteren en uitleveren van diverse verpakte en gekoelde voedingsmiddelen.
 
De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) is een internationale organisatie die normen vaststelt. Standaardisatie heeft betrekking op producten, service en systemen om kwaliteit, veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Dit is een belangrijk onderdeel in de groei van internationale handel.